Parfémy Bvlgari

Bvlgari je italská luxusní značka, která byla založena Sotiriosem Voulgarisem v roce 1884 v Římě. Název Bvlgari je odkazem na příjmení zakladatele a písmeno "V" je písmeno "U" z latinské abecedy, takže Bvlgari se vyslovuje stejně, jakoby se tento název psal Bulgari.
Zdroj: talentmanagement.com

Sotirio Voulgaris pocházel původně z Řecka, z rodiny výrobce šperků, což se v konečném důsledku odrazilo na designu flakónů parfémů Bvlgari. Sotiriose při designech inspirovala řecká a římská kultura. V roce 1905 s pomocí svých synů Sotirios otevřel první značkový obchod na Via dei Condotti, který se brzy stal nesmírně slavný a populární. Pak přišlo nezbytné a pod hlavičkou této značky se otevřely další obchody, tentokrát však v zahraničí (New York, Paříž, Ženeva a Monte Carlo).

Jakmile se značka proslavila pro nádherné a do detailu propracované šperky, pustila se do výroby hodinek, doplňků, kabelek a samozřejmě i vůní. První parfém této značky Eau Parfumée au Thé Vert byl uveden na trh v roce 1992.
Pro tuto značku navrhovali parfémy například: Jacques Cavallier, Annick Menardo, Alberto Morillas, Jean-Claude Ellena, Sophia Grojsman, Beatrice Piquet, Olivier Polge a Nathalie Lorson.
Nejlevněji si můžete parfémy Bvlgari koupit ZDE.

Bvlgari Black

Bvlgari Jasmin Noir Mon

Bvlgari BLV II

Bvlgari Omnia Coral

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc

Bvlgari Petits Et Mamans

Bvlgari Jasmin Noir

Bvlgari Rose Essentielle L'Eau de Toilette Rosée

Bvlgari Omnia Amethyste

Bvlgari BLV Eau d´Eté

Bvlgari Omnia Green Jade

Bvlgari Eau Fraiche

Bvlgari Rose Essentielle

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert Extréme

Bvlgari Voile de Jasmin

Bvlgari Omnia

Bvlgari BLV

Bvlgari Omnia Crystalline

Bvlgari BLV NOTTE

Bvlgari Pour Femme

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Rouge



Žádné komentáře:

Okomentovat