Parfémy Cartier

Světoznámá značka Cartier byla založena v roce 1847 a její základy položil Louis-Francois Cartier. Hlavně pro překrásné šperky a smysl pro detail se tato značka zakrátko stala legendou. K firmě se přidal Cartier syn Alfred a jeho vnuci Louis, Pierre a Jacques. V roce 1904 Louis Cartier vyrobil první hodinky pro letce jménem Alberto Santos-Dumont. Tento legendární nadčasový kousek je dodnes známý jako "Santos". V průběhu 20. století všichni bohatší lidé od aristokratů, až po celebrity chtěli vlastnit nějaký kousek od Cartiera, ať už hodinky, nebo šperk.

Jak plynul čas, popularita této značky rostla a tak Cartier do svého portfolia přibírá pera, kožené výrobky, šály a v neposlední řadě i parfémy. První dvojice vůní pod logem této značky byla představena v roce 1981 a byly to Must de Cartier pro ženy a Santos de Cartier pro muže. A protože každý produkt od Cartiera je synonymem originality, prvotřídní kvality a luxusu, jinak to nemůže být ani při parfémech. V průběhu let Cartier představil mnoho parfémů a mnoho z nich neslo jména nejslavnějších kolekcí šperků, nebo hodinek.

Cartier parfémy vznikaly ve spolupráci s: Mathilde Laurent, Jean-Claude Ellena, Christine Nagel, Alberto Morillas, Jean-Jacques Diener, Nathalie Feisthauer, Jacques Cavallier, Mark Buxton a Jean Guichard.
Nejlevněji si můžete parfémy Cartier koupit ZDE.


Cartier Baiser Volé

Cartier Délices de Cartier Eau Fruitée

Cartier Eau de Concentrée

Cartier de Lune

Cartier Délices de Cartier Edition Limitee

Cartier Delices

Must de Cartier

Cartier Must de Cartier

Cartier Eau de Cartier Essence d´Orange