Armani, Idole D´Armani

Giorgio Armani Idol d'Armani je óda na ženskost. Tato vůně je sexy, přitažlivě smyslná a poukazuje na přirozenou ženskou vznešenost."Vždycky jsem v hlavě nosil ideál ženskosti - neodolatelnou kombinaci půvabu, krásy a nezávislého ducha. Idol d'Armani je mou poctou tomuto ideálu a všem ženám."
Giorgio Armani

Tuto vůni stvořil v roce 2009 Bruno Jovanovic, který v ní chtěl zachytit ženskou sílu, smyslnost a přitažlivost. A myslím, že se mu to podařilo. Určitě bych ji neoznačila jako běžnou vůni, kterou si na sebe nastříkáte, když jdete koupit do nejbližšího obchodu pečivo. Armani Idol d'Armani voní luxusně, elegantně a jedinečně. Protože je to výraznější vůně se sladkým charakterem, doporučila bych ji buď na večer, nebo na chladnější měsíce.

Na začátku je cítit specifické tóny kořenitého zázvoru, smíchané se sladkou a šťavnatou hruškou, ale hlava s ovocným nádechem se rychle rozplyne. Pak mi do nosu uhodila až příliš sladká vůně medu, který se sice ve složení nezmiňuje, přesto ho tam cítím. Ta přehnaná sladkost vůně může některé z Vás odradit a přiznám se, že i mě po chvilce začala bolet hlava, ale ne zase nějak výrazně. Potom med ustoupí a uvolní prostor květinovému srdci. Základ Idole D'Armani je orientální a dodává vůni punc smyslnosti.

Flakón je zosobněním jednoduchosti. Je vyroben ze skla a vytvarovaný do kulatého tvaru a na jeho bocích jsou malé "vlnky", které mají znázorňovat pohyb kapaliny směrem od písmene O ve slově Idole.

Tváří tohoto parfému se stala herečka Kasia Smutniak.
 

"Vybral jsem Kasiu, aby se stala tváří mé nové vůně Idole D'Armani, protože má svěží a moderní charakter, který kombinuje pravou ženskou smyslnost a vzácnou krásu s vnitřní silou. Zosobňuje ducha ženy Idole D'Armani naprosto dokonale!" Říká Giorgio Armani.



Další recenze na Armani parfémy. Nejlevněji si můžete parfém Idole D´Armani koupit ZDE.



Idole D´Armani, Armani složení

Hlava

zázvor, hruška, mandarinka

Srdce

jasmín, šafrán

Základ

pačuli, vetiver, kůže