Dior, J´adore

Dior J'adore je moderní, elegantní vůně, která se od momentu svého uvedení stala takovým hitem, že se z ní začaly vyrábět rozličné koncentrace. Díky svým klasickým aspektem bude vždy nadčasovým parfémem. J'adore je zářivá, průzračná vůně, která v sobě spojuje hedvábnou sladkost s květinovými tóny. J'adore je ženskost koncentrovaná ve flakónu, který se mimochodem nápadně podobá na ženské křivky, ale ve skutečnosti byl inspirován řeckými amforami. Díky takovýmto detailům spojuje současnost s minulostí a navždy tak zůstane aktuálním parfémem. Dior J'adore se na trh dostala v roce 1999 a stojí za ní Calico Becker.

Pro Dior je typické i v oblečení, že vyzdvihuje ženské linie a proto by nemělo být překvapením, že J'adore jen podtrhuje ženskost a to, co je na ženách krásné. Je to jemná, svěží, květinová vůně, která se postupně rozloží do sladších tónů. Když ji vyzkoušíte, okamžitě pochopíte, proč si ji zamilovaly tisíce žen po celém světě. Ve Francii se stala dokonce druhou nejpopulárnější vůní roku 2012. J'adore je složena tak, že o komplimenty nebudete mít nouzi. Líbí se velmi i mužům, i ženám a já na ní nejvíce oceňuji její univerzálnost. Je to vůně i na zimu, i na léto, na den, i na noc, na běžné nošení, ale i na speciální příležitosti. Výdrž má kolem pěti hodin, což je podle mě docela slušné. Na začátku má svěží tóny na svědomí mandarinka, srdce je více květinové, jasně je v něm cítit jasmín a později J'adore získává smyslnější charakter díky pižmu.

Dior J'adore je parfém, který si na sebe dá elegantní dáma. Patří ke klasickým vůním, ale není stejný typ jako Chanel No. 5. J'adore má modernější charaktr a díky němu se každá žena bude cítit jistější a více sama sebou.





Nejlevněji si můžete Dior J´adore koupit ZDE. Další recenze na Dior parfémy.



J´adore, Dior složení

Hlava

mandarinka, růže, africká orchidej

Srdce

ostružina, švestka, fialka

Základ

pižmo, amarantové dřevo, břečťan