Diorskin Star Foundation Make up



Na počátku bylo světlo. A Dior to věděl. Proto již od počátku tento módní dům používal hru světla, aby ukázal ze ženy vždy to nejkrásnější. Přesně v tom duchu vytvořil exkluzivní novinku, make up Diorskin Star Foundation.

Diorskin Star Foundation nejlevněji koupíte s dopravou zdarma v tomto obchodě:


Diorskin Star Foundation byl inspirován profesionálním nasvícením, se kterým se modelky, vizážisté a fotografové z celého světa setkávají dennodenně při své práci. Určitě se to stalo i Vám. Podívali jste se na fotku nějaké modelky v módním časopise a nešťastně jste si povzdechli, že proč nemůžete tak vypadat i Vy. Pokud jste se někdy pokusili vyfotit, víte, že právě světlo je tou klíčovou složkou, která může samotnou tvář neskutečně vylepšit, ale i zhoršit. Diorskin Star Foundation zachycuje světlo, prozařuje pokožku, neutralizuje pigmentaci a sjednocuje barvu celé pleti. Tento revoluční make up zkrátka zkrášluje pokožku takovým způsobem, že Vaše tvář bude doslova zářit.
dior.com
Diorskin Star Foundation vyrovnává pigmentové nesrovnalosti a díky jeho lehké a nezatěžující textuře okamžitě zapomenete, že ho na sobě vůbec máte. Diorskin Star Foundation přikryje pleť neviditelným zářivým závojem, který zakryje všechny nedokonalosti a jediné co zůstane, je dokonale krásná tvář.
dior.com
dior.com

Diorskin Star využívá inovativní « Light PulsionTM» technologii, aby speciální částečky v tomto produktu zachytili světlo a rozptýlily ho. Díky této technologii jakoby mávnutím kouzelného proutku zmizí tmavé kruhy pod očima, pigmentové skrývají a zarudnutí.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat