GOSH PRIMER+

Mít dokonalou pleť bez nejmenší chybičky je snem každé ženy. V časopisech a reklamách dennodenně vidíme vyfotošopované krásné ženy, ke kterým se chceme přiblížit. A k tomu účelu nám slouží různé kosmetické zlepšováky :) Jednou z takových vychytávek je i nová podkladová báze GOSH Primer +, která je obohacena o sněžnou řasu - omlazující aktivní složku ze zasněžených Alp.




Co by měla podle mých kritérií splňovat dobrá podkladová báze? Měla by vyhladit a zdokonalit povrch pleti, aby na ní make up lépe seděl a měla by zajistit, aby make up déle vydržel. Jakékoliv další vlastnosti jsou už pro mě jen bonus navíc, na kterém netrvám, ale potěší mě.

superdrug.com

GOSH Primer slibuje následující:

Omlazuje a chrání pleť na úrovni buněk
Ochraňuje mladistvost pleti
Posiluje obranyschopnost buněk
Podporuje, vyhlazuje a hydratuje pleť
Dokonalý podklad pod jakýkoliv make-up
Zmírňuje mimické linky a póry
Bez parfemace a parabenů

A jak tedy obstál GOSH Primer + v testu? Když se podíváte lépe na své prsty na rukou všimnete si strukturu kůže. Na těchto miniaturních linkách jsem se rozhodla testovat tuto podkladovou bázi.

Bez GOSH Primer+

GOSH Primer+

Po použití GOSH Primer+

Vlevo před GOSH Primer+ - vpravo s GOSH Primer+ a make upem


Jak vidíte, povrch kůže je mírně zmatněný, vyhlazený a vrásky jsou díky výplni méně viditelné. GOSH Primer + pokožku hydratuje a perfektně ji připraví na nanesení make upu, díky čemuž je celkový vzhled na první pohled dokonalejší, než bez použití podkladové báze. Make up se pak lehce klouže po pokožce, nezanáší póry, neslévá se do vrásek a tak vypadáte přirozeně krásné. Když si už jednou zvyknete na perfektní vzhled, těžko se Vám bude od něj odvykat :)

Žádné komentáře:

Okomentovat