Chanel, Chanel No.19

Dámský parfém Chanel No.19 je optimistická, šarmantní a svůdná vůně. Název odkazuje na datum narození Coco Chanel - na 19. srpen. Autor tohoto parfému je Henri Robert a na trh se dostal v roce 1970, kdy měla Coco 87 let, čili rok před její smrtí. Re-edice tohoto legendárního parfému byla vydána v průběhu 80. let.
Zdroj: mailemccarthy.com

Chanel No. 19 je květinově-dřevitá zelená vůně, která vyzařuje eleganci kolem ženy, která ji nosí. Spojuje se v ní unikátní lehkost se sofistikovaností. Chanel No. 19 je hravý parfém se zabudovaným odkazem na originální smyslnou kompozici. Na začátku je cítit exotické a svěží neroli a výrazněji ucítíte také zelené tóny. Pak se přidá podmanivé květinové aroma. Později se svěžest úplně vytratí a Vás zahalí pudrový voňavý opar.
Zdroj: alisonkerr.wordpress.com

Výdrž je průměrná na parfém od Chanel, takže bez problémů ho na sobě budete cítit celý den. Je to dlouhotrvající vůně, která nikoho ve vašem okolí nebude obtěžovat. Chanel No. 19 je univerzální parfém, hodí se na léto, na zimu, na den, nebo i na večer .. kdykoliv, kamkoliv. Dodá Vám eleganci a díky svému perfektně vyváženému složení se jistě rychle stane jednou z Vašich nejoblíbenějších vůní, pokud jste fanoušky
Chanel parfémů. Paradoxně, mám pocit, že tato vůně bývá velmi podceňována. Milovníci No. 5, nebo Coco tvrdí, že je na jejich vkus příliš zelená a lidé, kteří zbožňují svěží vůně říkají, že je příliš pudrová. Já si naopak myslím, že je perfektně vyvážená a když jí dáte šanci, tak se Vám jistě zalíbí. Nejlevněji si můžete parfém Chanel No. 19 koupit ZDE.


Chanel No. 19, Chanel složení
Hlava
neroli, galbanum
Srdce
narcis, růže, kosatec
Základ
vetiver, cedr, guajakové dřevo
   Chanel No.19, Chanel
 
 Reviewed by Tina - Oct 05 2012
 
 Rating: 4