Gucci, Eau de Parfum II


Zdroj. nhreprise.blogspot.com
Po prvotním úspěchu Gucci Eau de Parfum, se rozhodla tato značka přijít s jeho něžnější růžovou obměnou s názvem Gucci Eau de Parfum II. Je to zajímavá květinově-ovocná vůně. Parfém vytvořil v roce 2004 Antoine Maisondieu.

Gucci Eau de Parfum je jednoduchá, ale zároveň netypická vůně a právě v jednoduchosti je její krása. Kyselé a svěží tóny pomeranče se zde zajímavě mísí s netradiční vůní černého rybízu a cítila jsem i náznak kořenitých tónů. Srdce parfému je mladistvé a květinové. Osobně se mi velmi líbilo zakomponování fialek do této části Gucci Eau de Parfum II. Závěr vůně byl už méně zajímavý než její počátek, ale stále příjemný, po čase trochu nabíral na "pudrovosti".

Díky mírně kořeněnému úvodu má tato vůně jemně maskulinní charakter, ale jinak bych ji ohodnotila jako zářivou, lehkou a flirtovní. Je vhodná na každodenní nošení a díky svému nezvyklému složení si Vás zaručeně s nikým nespletou, neboť Gucci Eau de Parfum II rozhodně nevoní tuctově. Jistým způsobem vyčnívá z tisíce dalších ovocně-květinových vůní, takže nečekejte žádnou typicky růžovou vodičku (i když tak vypadá :)). Je to moderní parfém, jako stvořený pro atraktivní ženu plnou života.

Zdroj: parfumum.kiev.ua

Jako další pozitivum bych vyzdvihla skvělou výdrž. Přesto, že voní lehce je cítit celý den. Co ale Gucci Eau de Parfum II musím vytknout, je nepraktický flakón, který je vlastně stejný jako má i Gucci Eau de Parfum. Je velmi těžký a člověk má při něm pocit, že pokud ho bude nosit každý den v kabelce, vypěstuje si akorát tak slušný základ pro skoliózu. Kdybych to měla shrnout Eau de Parfum II je sexy, ženská a jemná vůně. Všechny složky jsou ve skvělé harmonii a dobře se doplňují. Určitě stojí za vyzkoušení.
Další recenze na parfémy Gucci. Nejlevněji si můžete parfém Gucci Eau de Parfum II koupit ZDE.


Gucci Eau de Parfum II, Gucci složení
Hlava
pomeranč, mandarinka, černý rybíz
Srdce
fialka, jasmín, frézie, konvalinka, pivoňka, ostružiny
Základ
heliotrop, cedr, pižmo

   Gucci Eau de Parfum II, Gucci    Reviewed by Tina - Oct 06 2012    Rating: 4