GOSH Forever Lip Shine

GOSH Forever Lip Shine je revoluční kombinace lesku a rtěnky ve formě vysouvací tužky. Oficiální popis slibuje lásku na první dotek a já nemůžu nic jiného, než souhlasit. Těšit se můžete na 10 nových odstínů od nahých, až po intenzivní, výrazné barvy.

Jaké tři body nejlépe charakterizují GOSH Forever Lip Shine? Podle mě to budou zcela jistě tyto:

     Intenzivní a dlouhotrvající barva

     hydratace

     zářivý efekt

GOSH Forever Lip Shine po rtech klouže hladce a bez námahy. Skvělý tvar vysouvací tužky zajistí, že aplikace rtěnky bude přesná a zároveň ani špetka barvy nevyjde nazmar. Nepotřebujete žádné ořezávátko, jednoduše pootočíte spodní částí tužky a barva se vysune ven.

GOSH Forever Lip Shine 001 Baby Baby


GOSH Forever Lip Shine 002 Sweet Moments
GOSH Forever Lip Shine 003 Love Story

K textuře produktu nemám absolutně žádné výhrady. GOSH Forever Lip Shine bych přirovnala k dlouhotrvající rtěnce smíšené s balzámem a leskem na rty. GOSH Forever Lip Shine je dostatečně hydratující na to, aby se nanášel na rty zcela snadno a nezdůrazňoval přitom každou nedokonalost na povrchu rtů.



GOSH Forever Lip Shine 004 Fluffy Feeling
GOSH Forever Lip Shine 005 Flirty Dreams
GOSH Forever Lip Shine 006 Magic Monday
GOSH Forever Lip Shine 007 Funky Friday
Výdrž je také poměrně slušná, GOSH Forever Lip Shine mi totiž vydržel na rtech 3 hodiny, ale oběd a horká káva již byly na něj trochu moc :)



GOSH Forever Lip Shine 008 Spring Fling
GOSH Forever Lip Shine 009 My Valentine

GOSH Forever Lip Shine 010 Lady Like
Každopádně GOSH Forever Lip Shine je skvělý pomocník pro zkrášlení rtů a jak jsem vzpomínala na zacatku, pro mě to byla láska na první dotek a rozhodně si do své sbírky pořídím i jiné odstíny.

Žádné komentáře:

Okomentovat