BIODERMA Hydrabio Peeling

Pravidelný peeling pokožky je stejně důležitý jako hydratace. Svrchní vrstvy pokožky se samy odlupují, ale nezaškodí, když jim trochu pomůžete mechanickým peelingem. Podpoříte tak obnovování pokožky, její prokrvení a celkově peelingem pleť rozzáříte.


Hydrabio Peelingový krém je jak napovídá název peeling a krém v jednom. Většina peelingů jen pokožku mechanicky obrousí a zbaví odumřelých buněk, přičemž je pak ještě potřebná dodatečná hydratace. Peeling Hydrabio má tu výhodu, že kromě čištění i hydratuje vrchní vrstvy pokožky.
BIODERMA Hydrabio Peeling

Obsahuje totiž patentovaný biologický komplex Aquagenium®, který stimuluje schopnost buněk vytvářet a udržet si vlhkost, která je nezbytná pro rovnovážný stav a mladistvý vzhled pokožky.


Použití je jednoduché. Stačí si Hydrabio Peelingový krém nanést na mírně zvlhčenou tvář a masírovat pokožku asi tak dvě minuty krouživými pohyby. Poté krém důkladně opláchněte. Peeling můžete používat podle potřeby jednou nebo dvakrát týdně. Já osobně peeling absolvuji vždy, když se chystám si mýt vlasy, lépe se mi tak oplachuje tvář, když stojím pod sprchou a nemusím dávat pozor, zda si nenamočím vlasy, nebo jestli se mi do nich nedostane něco z peelingu.


Pleť je po použití Hydrabio Peelingového krému hladká a hebká na dotek, zářivější a vypnutější.

Složení
WATER (AQUA), PROPYLENE GLYCOL, PETROLATUM, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, POLYETHYLENE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), SALICYLIC ACID, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, XYLITOL, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, XANTHAN GUM, NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, FRAGRANCE (PARFUM).

Žádné komentáře:

Okomentovat